Info Sambashow

Samba, hetta, rytmer, glädje och gungande höfter!
Du har kommit rätt! Tropical Party 100%! Så här funkar det:

CLUB BAR BRASIL hjälper dig att få äkta brasiliansk eller tropisk stämning på företagsfesten eller på din privata fest. Vi erbjuder allt från enklare sambashower med antingen enbart dansare (som har med sig egen musik) eller med slagverkare. Vi erbjuder även större helhetskoncept med lokal, ljus, ljud, underhållning och catering med brasilianskt eller tropiskt tema. Vi har lång erfarenhet (sedan 1993) av att skapa en tropisk karnevalsstämningen och ge ditt event och gästerna något extra utöver det vanliga!  

Sambashow, värme, färger, hetta …

INFO SAMBASHOW.  En show med levande musik består av minst fem stycken slagverkare. Antalet dansare är lite upp till dig som kund men vi rekommenderar minst två eller tre stycken (förslagsvis två kvinnliga och en manlig dansare). Vid större evenemang eller i utomhusmiljö är det bra om man är minst sex slagverkare. Tänk på att ju fler dansare man har desto mer tryck och karnevalsstämning blir det samt att dräkterna och plymerna ger ett bra visuellt intryck (fyller upp stora ytor). Vi är specialiserade på att jobba med nästan enbart brasilianska dansare och letar upp de bästa dansarna som finns tillgängliga för det aktuella datumet.

Sambashow på varuhuset NK, Stockholm.

INFO SAMBASHOW MED ENBART DANSARE.  En show med enbart dansare bygger på att du själv har en musikanläggning som kan spela den musiken som dansarna uppträder till. Dansarna tar helst med sig sin egen musik på USB-minne, mp3-filer. Vid oklarheter så löser vi det gemensamt. 

VILLKOR. Dansarna måste ha tillgång till omklädningsrum, spegel och toalett. Vid privata events önskar vi 50% av betalningen 7 dagar innan eventet. Resterande betalas efter utförd show. Gällande företagsevenent sker allting genom vårt bolag med 14 dagars betalningsvillkor.  

Ring eller maila för offert: Mobil: 0708-10 96 18 | Mail: info@sambashow.se

Så här kan en brasiliansk helkväll se ut:

Vi kommer tidig eftermiddag till festlokalen och dekorerar med brasilianska flaggor och glittriga karnevalsgirlanger. Riggar stämningsljus samt ljud- och DJ-anläggning.

Gästerna anländer och möts av brasilianska cocktailvärdinnor med långa kjolar och stora plymer som ger gästerna var sin Caipirinha (brasiliens nationaldrink!) – lime, socker, is och Cachaça (brasiliansk rom).

Ett mindre band spelar och sjunger s k ”strand-samba” med mobila slagverksinstrument och skapar en skön Rio de Janeiro-stämning – perfekt till fördrinken. Alternativt kan man även ha ett soft Bossa Nova band med gitarr, bas, trummor och saxofon.

Gästerna intar sin middag …

Ungefär lagom till kaffet dånar ett halvt dussin slagverkare in i lokalen tillsammans med ett antal brasilianska dansare i plymer och bikini. Dags för kvällens stora ”happening” med Batucada och Sambashow!

Slagverkarna och dansarna får stämmningen att höjas till kokpunkten. I slutet av showen bjuder dansarna upp gästerna till ett gemensamt karnevalståg vilket får hela festen att aktivt delta i en oförglömlig karnevalsyra …

Nu när alla gäster är på dansgolvet så är det ett utmärkt tillfälle om du vill att ett liveband eller en DJ ska ta över stafettpinnen och låta festen fortsätta med samma intensitet och energi!