Boka Sambashow

Bar Brasil Sambaparty

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Samba, fotboll, hetta, rytmer och gungande höfter!
Du har kommit rätt! Tropical Party 100% Brazil!

BAR BRASIL erbjuder allt från enklare sambashower med ett fåtal dansare till större helhetskoncept med lokal, ljus, ljud, underhållning och catering med brasilianskt eller tropiskt tema. Njut av brasilianska sambadrottningar, tunga rytmer från mobila slagverkare, heta DJ’s eller upplev en fartfylld Capoeirashow med vältränade atleter. Vi kan konsten att skapa en tropisk karnevalsstämningen och ge ditt event och gästerna något extra utöver det vanliga!

BAR BRASIL har sedan vi började verksamheten 1993 uppträtt på mängder av företagsfester, privata tillställningar, festivaler, TV-shower, jubileum, ceremonier, events av olika karaktär, skolavslutningar, studentfester, möhippor, stadsfestivaler mm. Listan är lång – se under fliken REFERENSER för att få en helhetsbild av våra kunder genom åren.

BAR BRASIL har med sin långa erfarenhet av arrangemang av events, konserter, festivaler och latin-klubbar i Sverige en extremt bra koll på proffsiga artister, musiker och dansare som finns tillgängliga nära dig. Vill du ha en ”ÄKTA” Sydamerikansk upplevelse så har du hamnat rätt! Vi styr även upp tropiska events med karaktär av såväl Kuba, Salsa, Calypso, Karibien och övriga Sydamerika.
Ett ess i rockärmen är ju också att BAR BRASIL årligen sedan 1995 arrangerar skandinaviens största inomhuskarneval i Stockholm för ca 1 500 gäster – KLICKA HÄR för att se bilder från Carnaval 2011.

SAMBASHOW med levande musik består minst av 5 stycken slagverkare. Antalet dansare är lite upp till dig som kund men vi rekommenderar minst 2 eller 3 stycken (två kvinnliga och en manlig dansare). Vid större evenemang eller i utomhusmiljö är det bra om man är minst 6 slagverkare. Tänk på att ju fler dansare man har desto mer tryck och karnevalsstämning blir det samt att dräkterna och plymerna ger ett bra visuellt intryck (fyller upp stora ytor).

Ring eller maila för offert: Tel: 08-21 29 96 | Mobil: 0708-10 96 18 | Mail: info@sambashow.se

Här kan du hämta vår 6-sidiga folder som PDF-fil! – Klicka på länken: sambashow.se_kundfolder

Så här kan en brasiliansk helkväll se ut:

• Vi kommer tidig eftermiddag till festlokalen och dekorerar med brasilianska flaggor och glittriga karnevalsgirlanger. Riggar stämningsljus samt ljud- och DJ-anläggning.

• Gästerna anländer och möts av brasilianska cocktailvärdinnor med långa kjolar och stora plymer som ger gästerna var sin Caipirinha (brasiliens nationaldrink!) – lime, socker, is och Cachaça (brasiliansk rom).

• Ett mindre band spelar och sjunger s k ”strand-samba” med mobila slagverksinstrument och skapar en skön Rio de Janeiro-stämning – perfekt till fördrinken. Alternativt kan man även ha ett soft Bossa Nova band med gitarr, bas, trummor och saxofon.

• Gästerna intar sin middag …

• Ungefär lagom till kaffet dånar ett halvt dussin slagverkare in i lokalen tillsammans med ett antal brasilianska dansare i plymer och bikini. Dags för kvällens stora ”happening” med Batucada och Sambashow!

Slagverkarna och dansarna får stämmningen att höjas till kokpunkten. I slutet av showen bjuder dansarna upp gästerna till ett gemensamt karnevalståg vilket får hela festen att aktivt delta i en oförglömlig karnevalsyra …

• Nu när alla gäster är på dansgolvet så är det ett utmärkt tillfälle om du vill att ett liveband eller en DJ ska ta över stafettpinnen och låta festen fortsätta med samma intensitet och energi!